Content creator

(freelance/parttime)

WAT ZOEKEN WE? 

 

Als Content Creator bij Momade ben je verantwoordelijk voor het creëren van originele en trendy content voor TikTok en Instagram. Je zorgt ervoor dat onze ambachtelijke cupcakes en heerlijke patisserie op een originele manier worden gepresenteerd door in te spelen op de nieuwste trends. Je neemt ook professionele foto's van ons assortiment voor onze website en allerhande marketingmateriaal. Heb je ook talent voor grafisch ontwerp? Geweldig! Dat is een bonus, maar het belangrijkste is dat je een passie hebt voor het vastleggen van de essentie van onze heerlijke creaties en dat je helemaal mee bent met de nieuwe trends en daar op een toffe manier op inspeelt.

 

Jouw taken op een rijtje:

 

- Je maakt professionele en originele foto's van ons assortiment voor gebruik op onze website en sociale media.

- Je bedenkt en creëert boeiende en trendy content voor TikTok en Instagram en brengt onze cupcakes tot leven met video's die viraal gaan.

- Mocht je ook nog talent hebben voor grafisch ontwerp, dan zou dat de kers op de taart zijn. Dan kunnen we jou inschakelen voor het ontwerp van aantrekkelijke visuals voor ons marketingmateriaal.

 

WIE BEN JIJ?

 

- Je bent een creatieveling met een passie voor fotografie en videografie.

- Je hebt ervaring met het creëren van catchy content voor sociale media, vooral TikTok en Instagram Reels.

- Je hebt oog voor detail en kan de schoonheid van onze cupcakes vastleggen in originele foto's.

- Grafische ontwerpvaardigheden zijn een pluspunt, maar geen vereiste.

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 

- Een hecht team dat altijd klaar staat om je te ondersteunen met input.

- Verandert jouw agenda ook regelmatig? Geen probleem, die van ons ook. We kijken samen welke planning het beste werkt voor iedereen.

- Werk je liever als freelancer of in een parttime planning? We kijken samen wat het beste voor jou werkt en zorgen ervoor dat je goed vergoed wordt.

- Heel veel cupcakes!

  

Ben jij klaar om onze socials naar nieuwe hoogten te tillen en onze klanten te betoveren met jouw creativiteit? Dan mag je ons een mailtje sturen met de volgende zaken:

 

- Een paar voorbeelden van jouw eerdere werk

- Jouw CV