Patissier/chocolatier met ervaring

WIE ZIJN WIJ?

  

Momade is al sinds 2010 de specialist als het aankomt op ambachtelijke cupcakes, patisserie en macarons. Het bedrijf startte ooit met een kleine winkel in Antwerpen, maar telt inmiddels al 5 vestigingen in zowel België als Nederland. Daar werkt een team van gepassioneerde zoetebekken iedere dag rond één missie: mensen rond de tafel krijgen en ze een leuke tijd bezorgen met kwalitatief en ambachtelijk lekkers. Dit alles met lokale producten en aandacht voor duurzaamheid. Naast het vaste winkelassortiment, biedt Momade ook catering voor tal van (bedrijfs)events. Onder het motto “You name it, we bake it.”, maakt het team van gedreven patissiers iedere zoete wens tot werkelijkheid.

  

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  

In Momade’s atelier in Mortsel ben jij mee verantwoordelijk voor het produceren van ons alsmaar groeiende assortiment aan fijne patisserie. Van klassiek gebak tot de ietwat meer gewaagde pareltjes waarbij het gaat om detailwerk dat een hoge graad van zorg en liefde voor onze producten vraagt.

 

- Concreet ben je verantwoordelijk voor:

Het produceren van fijne patisserie en chocolade decoratie voor onze vijf winkels.

Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe patisserieproducten om op te nemen in ons assortiment.

Het uitwerken van bestellingen voor zowel B2C als B2B klanten

  

WIE BEN JIJ?

  

- Je hebt een grote passie voor patisserie en chocolade en hebt al enige ervaring opgedaan als patissier.

- Je werkt graag nieuwe creaties uit en krijgt energie van creatief bezig zijn.

- Je bent nauwkeurig en hebt een oog voor detail, hygiëne en kwaliteit.

- Je leert graag bij en werkt graag in teamverband.

- Je bent voldoende stressbestendig om verschillende ‘balletjes’ in de lucht te kunnen houden zonder daardoor in te boeten op kwaliteit.

- Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en kan in moeilijke situaties het hoofd koel houden en naar een passende oplossing zoeken.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en/of Engels.

  

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN?

  

- Een fijne omgeving waarin je de volledige vrijheid krijgt om je creativiteit de vrije loop te laten.

- Een competitief salarispakket

- Werkuren van maandag tot vrijdag van 08u00 tot 17u00. In het weekend ben je helemaal vrij!

- Een hecht team van ervaren collega’s die altijd klaarstaan met raad en daad.

- De kans om mee je stempel te drukken op een jong en dynamisch groeibedrijf.

 

Ben jij de patissier/chocolatier die we zoeken? Solliciteer dan snel door een mailtje te sturen, via onderstaande knop, met daarin jouw CV en motivatiebrief. Misschien verwelkomen we jou binnenkort wel in ons atelier!