Bedrijven & Horeca

Catering & gifts voor jouw bedrijf - lekkers voor de horeca. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Desserten en zoete geschenkjes voor elke gelegenheid. Een werknemer zijn of haar verjaardag? Een bedankje voor het personeel? Een nieuwe klant? Kerst of onboarding

 

Verras je medewerkers, klanten of leveranciers met een doosje mini-cupcakes - eventueel met jouw bedrijfslogo. Origineel en ongelooflijk lekker. Of misschien heb je zelf een leuk idee?

 

Neem contact met ons op, we bespreken graag jouw wensen en werken een voorstel uit op maat.

Catering op maat

Ook voor een feestje, speciale gelegenheid of (bedrijfs)event kan je op ons rekenen. Wat denk je van een uitgebreid dessertenbuffet op het personeelsfeest? We luisteren ook voor zulke events graag naar jouw wensen voor een voorstel op maat.

 

Neem contact met ons op!

Momade for horeca

Als hotelier, restaurantuitbater of barista weet jij wat lekker is. Maar time is money, en soms heb je niet de tijd om zelf de lekkerste desserts, taartjes of ander lekkers te maken. Daarom kunnen horeca-uitbaters ook dagverse kwaliteitspatisserie en zoetigheden bestellen bij Momade. Volgens jouw wensen en in de hoeveelheden die jij nodig hebt. Zo win jij tijd en genieten je gasten van heerlijke handbereide sweets.

Momade voor jouw bedrijf of horeca?

Catering & gifts voor jouw bedrijf of iets lekkers voor de horeca?

Neem contact op met ons om samen een gepersonaliseerd voorstel samen te stellen.