Personaliseer je gebak

Op maat gemaakte cupcakes en taarten.

Het logo van je bedrijf op een reeks cupcakes, een taart in je lievelingsthema, gebakjes in de vorm van je bestseller producten,... Al bij al, je eetbare visitekaartje.

 

Geen kleur te wild, geen smaak te vreemd, geen eenhoorn te magisch… Wij creëren het gebak waar je van droomt! Personaliseer je gebak voor een bedrijfsevent of party

 

Voor gepersonaliseerde taarten en cupcakes, gelieve 9 werkdagen op voorhand je gewenste bestelling door te geven. Zo kunnen we je bestelling garanderen!

Niets te gek

Hoe groot of speciaal je feest ook mag zijn, wij creëren het met de speciaalste cupcakes, taart en gebak. Een foto van moemoe of happy birthday op eetbaar papier, de leeftijd van je vrouw in 3D, chocoladeletters, geboetseerde figuurtjes uit de lievelingsfilm van je kind of een gender reveal voor je baby op komst. You name it, we bake it!

 

Bestel jouw gebak!

Themataarten

Een speciale taart, helemaal in het thema van jouw feest? Ben jij of je kind fan van Disney, eenhoorns, auto’s of voetbalvelden? Bij Momade cupcakes is niets te gek. Wij maken met veel liefde – en plezier – een schitterende themataart vanaf 10 personen, helemaal volgens jouw wensen.

 

Ook voor een prachtige huwelijkstaart halen we graag alles uit de kast voor jou. En wat dacht je van jouw logo, je initialen of je leeftijd op onze cupcakes? Jij kiest de gewenste afwerking. Denk aan chocolade, eetbare bloemen, macarons, figuurtjes in 2D of 3D geboetseerd, een persoonlijke tekst of chocoladedrip.

 

En ook voor de vulling zijn de mogelijkheden haast oneindig: luchtige mascarponecrème, truffelcrème, chocomousse, cream cheese, pralinécrème, gezouten karamelcrème, frambozencrème … Kies je favoriet!

 

  • 10 tot 12 personen: 1 laag biscuit
  • 14 tot 26 personen: 2 lagen biscuit
  • 28 tot 40 personen: 3 lagen biscuit

 

Contacteer ons!

We bespreken graag met jou de mogelijkheden en samen met onze chefs maken we van jouw gelegenheid een écht feest!

Momade cupcakes op jouw maat?

Ik weet (nog niet) wat ik wil!

Maak een afspraak om jouw gebak te personaliseren of mail voor een prijsaanvraag...